Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

Grisekæber
1 kg
Gulerødder
3 stk.
Løg
2 stk.
Hvidløg
2 fed
Timian
6 kviste
Mørk øl
4 dl
Æblemost
2 dl
Æbleeddike
3 spsk.
Oksebouillon
5 dl
Salt
Peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Simret med grisekæber

Brun kæberne i rapsolie i en stegegryde til de har god farve på alle sider. Klargør gulerødder, løg og hvidløg. Skær dem i grove stykker og tilføj dem til kæberne. Brun dem, og tilsæt så timiankviste, øl, æblemost og eddike, salt og peber. Lad væsken koge ind i 20 minutter. Tilsæt herefter bouillon, og kog forsigtigt op. Skum af for urenheder, når det koger. Læg låg på, og sæt herefter kæberne i ovnen ved 150°C, hvor de braiseres i 1½-2 timer.

Kan serveres sammen med en grov kartoffelmos og en rustik vintersalat.